top of page
Oils & Candle
asiantouch-logo-25mm.png

Diensten en prijzen

Kies een massage en creëer een moment van ontspanning speciaal voor jou.

Welkom-warm-groen.png

Hartverwarmend welkom

Aziatisch tintje is een aangename en zorgvuldig ingerichte ruimte. Wij nodigen u uit om onze ruimte te ontdekken en te genieten van een leuke tijd in ons bedrijf.
 

0 €
massage-relaxant-vert-icon.png

Ontspannende massage

Het is een massage die u helpt stress te verminderen en uw batterijen op te laden. Het is een natuurlijke manier om te ontspannen en het fysieke en mentale evenwicht te hervinden.

55€/u
tonic-massage-van-het-lichaam-icon.png

Verstevigende lichaamsmassage

Het is een rustgevende massage die de spieren ontspant, de bloedcirculatie verbetert, gifstoffen vrijmaakt en de lichtheid en vitaliteit terugkrijgt.

55€/u
indian-head-massage-icon.png

Indiase hoofdmassage

Deze massage, ook wel champissage genoemd, is een therapie die verlichting biedt bij spanning en hoofdpijn. Het vermindert migraine en slapeloosheid.

55€/u
massage-tuina-icon.png

Tuina-massage

TUI-NA betekent “grijp-duw”, deze massage uit de traditionele Chinese geneeskunde gaat verder dan ontspannings- en comfortmassage. Bij Tuina is er een therapeutische dimensie.

55€/u
massage-minceur-icon.png

Afslankende massage

Het is een effectieve massage tegen cellulitis. Het doel is om overtollige vetcellen af te breken en te evacueren om je lichaam leeg te laten lopen.

55€/u
massage-schouders-rug-nuque-verte.png

Schouder-rug-nekmassage

De rug, schouders en nek zijn voor sommigen van ons gevoelige gebieden. De schouder-rug-nekmassage maakt uw opgebouwde spanningen los en werkt erop in.

55€/u
massage-pieds-icon.png

Voet massage

De voet bevat duizenden zenuwuiteinden. Door dit gebied te masseren, wordt het hele lichaam gestimuleerd. Enkel strekken en wrijven. Dit is genoeg om een geweldig moment van welzijn te bieden.

55€/u
bottom of page