top of page
home-image-1.jpg
asiantouch-logo-25mm.png
CHINESE MASSAGE BRUSSEL
AZIATISCHE TAUW

Een moment van ontspanning dat stimuleertDE je lichaam en je geest.

Knuffel uw dierbaren met onze verschillende Chinese massagemogelijkheden in Brussel en ontdek meteen onze aanbiedingen om u te verwennen tegen lage prijzen.

EEN WELZIJNSCENTRUM EN

VAN ABSOLUTE ONTSPANNING

Wat is er mooier dan een goede massage om je mentale en fysieke balans te herstellen tijdens deze nogal gecompliceerde periode? De wellness-, schoonheids- en gezondheidsmassagesalon Asian Touch biedt de praktijk van Chinese massage in Brussel. Zo biedt het een gegarandeerd moment van ontspanning voor lichaam en geest.

Bezoek 
Aziatisch tintje. Een warm welkom, een attent team, massages geïnspireerd door de traditionele Chinese geneeskunde. Aarzel niet om een moment voor jezelf te nemen.

détente serviette avec des fleurs et des pierres
asiantouch-logo-3cm-vert.png

AZIATISCHE TOUCH

Een wellnesscentrum dat comfort, rust en zachtheid combineert. Het is een ruimte die u een onvergetelijk moment van ontspanning biedt.

VOORDELEN

Stimuleer uw zenuwstelsel, bevorder de soepelheid en vitaliteit van uw huid, verbeter de bloedcirculatie en nog veel meer...

 TUI NA

Lost spierspanning op, heft energieblokkades op, vermindert stress en helpt bepaalde ziekten te voorkomen.

ontspanning-686392_1280.jpg

De geschiedenis van Chinese massage

Chinese massage, bij de meerderheid pas zeer recent bekend, werd meer dan 2000 jaar geleden geboren. Het is dus een veel oudere praktijk dan andere takken van de Chinese geneeskunde, inclusief acupunctuur. De eerste technieken bestonden uit het verlichten van pijn en het herwinnen van mentale helderheid. Ze waren onlosmakelijk verbonden met bovennatuurlijke overtuigingen en werden beoefend door sjamanen. Tegenwoordig vereist de beoefening van deze massage een voorafgaande erkende opleiding van twee jaar. Het vertegenwoordigt een van de vijf belangrijkste takken van de traditionele Chinese geneeskunde.

Concreet

Wij bieden u de beste Chinese technieken aan om u te helpen profiteren van een energetische massage die spierspanning wegneemt en energie deblokkeert. En dat alles in een sfeer van ontspanning en ontspanning tegen lage prijzen.

Natuurlijke producten

Asian Touch maakt gebruik van puur natuurlijke producten die bekend staan om hun deugden, zoals arganolie en plantaardige arnicaolie. Naast extreme ontspanning werken deze oliën tegen uitdroging en fysiologische veroudering van de huid.

De kunst van het masseren

De magische handen van onze massagetherapeuten beheersen de juiste gebaren om u te ontspannen. De massage wordt gedoseerd en aangepast aan de toestand van de persoon die de massage ontvangt, en zorgt voor een geweldig moment van welzijn en verjonging.

Chinese massage in Brussel: de deugden en voordelen ervan

Het beoefenen van Chinese massage biedt vele voordelen op het gebied van fysiek en mentaal welzijn. Het bevordert met name de vitaliteit van uw huid door uw bloed- en lymfecirculatie te verbeteren.

Andere voordelen van Chinese massage zijn onder meer de stimulatie van uw zenuwstelsel, waardoor mentale energieblokkades worden opgeheven.

massage-2768832_1920-min.jpg

Op de lange termijn verbetert deze oefening uw reflexen en helpt het bepaalde ziekten te voorkomen. Al deze handmatige technieken worden uitgevoerd met behulp van plantaardige oliën. Ze staan bekend om hun deugden en werken in op uw huid en het onderhoud ervan om uitdroging in het hele lichaam te bestrijden.

Ons Chinese massagecentrum in Brussel

De AsianTouch spa is een wellness-, schoonheids- en gezondheidscentrum dat heerlijke Chinese massages biedt om het fysieke en mentale evenwicht te herstellen.

De therapeutische massage van TUI-NA kan u helpen beter om te gaan met de stress van het dagelijks leven en hoofdpijn en pijn te bestrijden.

4-min.jpg

Een gespecialiseerde ontspanningsbeurs in Brussel

De professionele salon Asian Touch bestaat uit een team van experts die klaar staan om u te helpen uw vitale energie terug te vinden en los te laten dankzij de Chinese massage in Brussel. Er zijn veel formules beschikbaar om u te helpen beter om te gaan met de mentale belasting van het dagelijks leven, evenals met spierpijn en hoofdpijn. Een gevoel van welzijn dat zelfs na de massage aanhoudt. Aarzel ook niet om telefonisch contact op te nemen met het centrum of ga rechtstreeks naar het centrum voor meer informatie.

Andere voordelen van Chinese massage zijn onder meer de stimulatie van uw zenuwstelsel, waardoor mentale energieblokkades worden opgeheven.

Ontdek ook –

Al onze massages in Brussel

home-afbeelding-2.jpg

Het is een rustgevende massage die de spieren ontspant, de bloedcirculatie verbetert, gifstoffen vrijmaakt en de lichtheid en vitaliteit terugkrijgt.

tonic-massage-van-het-lichaam-icon.png

TUI-NA betekent “grijp-duw”, deze massage uit de traditionele Chinese geneeskunde gaat verder dan ontspannings- en comfortmassage. Bij Tuina is er een therapeutische dimensie.

massage-tuina-icon.png

Deze massage, ook wel champissage genoemd, is een therapie die verlichting biedt bij spanning en hoofdpijn. Het vermindert migraine en slapeloosheid.

indian-head-massage-icon.png

De voet bevat duizenden zenuwuiteinden. Door dit gebied te masseren, wordt het hele lichaam gestimuleerd. Enkel strekken en wrijven. Dit is genoeg om een geweldig moment van welzijn te bieden.

massage-pieds-icon.png

Het is een effectieve massage tegen cellulitis. Het doel is om overtollige vetcellen af te breken en te evacueren.

massage-minceur-icon.png

Het is een massage die u helpt stress te verminderen en uw batterijen op te laden. Het is een natuurlijke manier om te ontspannen en het fysieke en mentale evenwicht te hervinden.

massage-relaxant-vert-icon.png
massage-schouders-rug-nuque-verte.png

Een ontspannende massage voor de rug, nek en schouders. Profiteer optimaal van de rust en ontspanning die onze massageprofessionals in Brussel u bieden.

bottom of page